Gerlofke van Zutphen heeft als algemeen manager en account director gewerkt bij diverse grote reclamebureaus waaronder Ogilvy & Mather. Zij onderhield de contacten met klanten zoals Philips D.A.P. (internationale campagnes voor diverse productgroepen), Douwe Egberts (introductie-campagne Senseo Crema), Natusan, ECOstyle, Boomsma Distilleerderij, Vepa kantoor- en projectmeubelen en vele anderen. 


Als account director gaf ze adviezen met betrekking tot het marketing- en communicatiebeleid, verzorgde ze de presentaties en was ze verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het te ontwikkelen concept, de vormgeving en de uitwerking. 


Will Vandersloot werkte van 1980 -1983 in Hamburg bij Europa’s grootste uitgeverij Gruner & Jahr, uitgever van titels als: Stern, Focus, Quest, National Geographic, Essen & Trinken, Schöner Wohnen, Für Sie, Auto Motor & Sport en drukker van o.a. catalogi van Otto, Neckermann & Wehkamp.


Will was in de jaren ’60 en ’70 als een bekende discjockey in Friesland en Groningen. Maar Nederland werd snel te klein. En n plaats van te kiezen voor een veilige kantoorbaan, koos hij voor de muziek en het avontuur: van 1970 - 1980 werkte hij als discjockey ‘Terry Burns’ in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.


Terug in Nederland in 1983, was hij mede-oprichter van Oskar Radio & TV en presentator van diverse radio- en TV-programma’s tot 2002 en kwam in 1984 terecht ‘In de reclame’. Hij werkte evenals Gerlofke ook bij succesvolle Noordelijke reclamebureaus: Hemmen & Solarz en Weda in Leeuwarden en 12 jaar

(min 1 dag) bij Bokma advertising in Drachten. Functies: DTP, retoucheur / airbrush specialist en later traffic-, production- en operations-manager. Verantwoordelijk voor planning, grafische project coördinatie, inkoop en begeleiding van drukwerk in binnen- en buitenland. Gerlofke en Will waren 6 jaar collega’s bij Bokma advertising.


Bij Fase2 houdt hij zich bezig met concepten,vormgeving en het uitwerken van communicatie-trajecten; logo-ontwikkeling, upgraden van huisstijlen, advertenties, brochures, audio- & videoproducties, websites.


Fase2 berekent reële prijzen, omdat het geen personeel in dienst heeft en werkt vanuit eigen huis, een statig herenpand uit 1776 midden in het hart van Oud-Joure. Mocht specialisatie nodig zijn, dan weet Fase2 waar dit het beste kan worden ingekocht bij een groot netwerk van betrouwbare freelancers en toeleveranciers.

Portfolio/referenties:


Actemium, Alqvimia, Arriva, Aller Spanninga, Baarsma’s Dranken, BenBits,

BP Nederland, ClubFysio, Coroli, DayFM webradio, De IJzeren Man, Oskar Radio & TV, Donkervoort fashion, Dorhout Advocaten, Douwe Egberts/Sara Lee, ECOstyle, Frico, Friki, Friese Ballonfeesten, Gardeur, Gasunie, Hakvoort Horeca, Heiwo, Jac. ten Hoeve, Klokreparatie Joure, Koopmans Meel, Oosterhof juweliers, Kroon Vleeswaren, Lippe Lap, Mennens, Museum Joure, Omrop Fryslân, Oranjerie Joure, Patria crackers, Philips D.A.P.Internationaal, Provincie Fryslân, Roche Pharma-ceuticals, Roodberg, Sc Heerenveen, Skywear, SimShop, Spinder products, Super de Boer, SurfControl, Stichting Thuiszorg Eemland, Textielmuseum Tilburg, Thuiszorg De Friese Wouden, Vriezo.


Highlights


Senseo (Philips DAP/ Douwe Egberts /Sara Lee):

- Point-of-sale: displays, brochures, promotie- en demonstratie materialen, advertenties, verpakkingen, materialen t.b.v. de interne communicatie voor de landenorganisaties en PR-activiteiten.

Werkzaamheden: advisering, projectcoördinatie, fotografie-begeleiding en styling, verpakkings- en ambiance fotografie, begeleiden en aansturen van het te ontwikkelen concept, de vormgeving, uitwerking en productie van de materialen.


Campagnes Philips D.A.P. Internationaal:

  1. -De werkzaamheden varieerden van internationale campagnes, infomercials, fotografie opdrachten (styling en fotografiebegeleiding), organisatie van internationale landenmeetingen, materialen ten behoeve van de interne communicatie tot verpakkingen.


  1. -Aller Spanninga Trouw- en relatieringen

  2. -Nieuwe website, succesvolle YouTube video’s


  1. -De Friesland Zorgverzeraar:

- Productie JaarverslagCampagnes Boomsma Distilleerderij:

Ontwikkeling van advertenties en materialen voor consumentenacties voor o.a. Jonge Jenever, Beerenburger, Glen Talloch Whisky, Bramen- en Vlierbessen jenever.


Vepa kantoor- en projectmeubelen:

- Ontwikkeling van brochures (inclusief fotografie-begeleiding) en advertenties.

Over ons